Aamupäivällä kuulin aivan hirveän surullista koiran ulvontaa - en saanut selvää oliko koira jätetty parvekkeelle, mutta kaikesta päätelleen yksin kotona joka tapauksessa? Osaisiko joku kertoa, että kelle oikein pitäisi sellaisesta asiasta ilmoittaa? Sitä kesti tosi pitkään - harmittaa kun saanut selvää, että tuleeko meidän talosta taikka naapuritalosta? Tällä hetkellä sitä ei enää kuulu, ehkä omistajat ovat tulleet kotiin takaisin eivätkä varmaan tiedä, että heidän koiralla on hirmu ikävä.

Olin tulossa sovittelusta iltapäivällä, niin olipa todella kovat savun hajut keskustassa. Mietin, että nyt palaa lähempänä kuin venäjällä, mutta uutisten mukaan savu tulee sieltä. On se erikoista, että eivät saa niitä tulipalojaan sammutetuksi?

Äiti soitteli illalla kertoi, että hänen siskonsa oli soitellut. On kuulemma taas yhdet punaiset pienet sukat valmiit - oiskohan ne menossa Tampereelle päin? Kiva jutella äidin kanssa kun on paljon pirteämpi tällä hetkellä. Kun kysyn, että "oletko ollut lenkillä"? niin hän vastaa, että "en ehtinyt" kun on ollut kiirettä. Tarkoittaa, että hän lukee vanhoja päiväkirjojaan ja puuhailee jotain muuta tai katsoo telkkaria.  

Huomenna ei olekaan mitään valmista ohjelmaa joten voi keksiä jotain mukavaa! No, kerron huomenna mitä se oli. Heippa.