Tervehdys kaikille! Reissu jatkunut hyvissa merkeissa. Delilah kyseli, etta mita tietokilpailussa kysytiin, no niin vaikeita, etta meidan poyta sai seitseman oikein ja voittajilla oli kymmenen. Osa oli vaikeita tai sitten ei muistanut - huomaan nykyisin, etta sita tapahtuu aika useasti. Orisevien konsertti meni ihan hyvin vaikkakin ei ollut ihan parhaasta paasta. Vahan kuullosti, etta ei olut paljonkaan harjoiteltu. Konsertin jalkeen Liisan kanssa soitettiin Jyrki Anttilan kappaleita kannykasta ja meita seurasi suomalaisporukka jotka kovasti ihmetteli mista kuului, niin kaunis musiikki. Oli kylla paljon parempaa, kuin ne Orisevat!!!

Uima-altaalla tapaa hauskoja tyyppeja kuten yksi pariskunta tekee aina sisaan tulon samalla tavalla, siis ukko tulee ensin ja laittaa pedin valmiiksi vaimolleen joka tulee hetken kuluttua ja kay valmiille auringonotto asentoon ja laittaa hassut lasit silmilleen seka mies antaa kateen viela karpaslatkan joka on myos hanella itsellaan ja niille sitten huiskivat karpasia.  Kaikki tama tapahtuu sakalaisella tarkkuudella. Tanaan tapasin eraan suomalaisnaisen joka altaassa kohdallani kuiskasi, etta puhutko suomea? Vastasin myontavasti han olikin hyvin mielenkiintoinen persoona - kertoi heidan elamasta sveitsista ja osin suomesta jossa viettavat kesiaan... siina olisi mennyt vaikka kuinka kauan, mutta mulla oli viela uintiurakka kesken joten ehka jatkamme toisena paivana, kun tavataan taas altaassa.

Olen toki kuullut, etta Finnairin vaki aloittaa lakon ja mullahan on sen yhtion paluu lento kotiin joten tassa nyt sitten jannataan kuinka kauan se mahtaa jatkua? Siihen on toki viela kaksi viikkoa joten aika nayttaa, etta milla koneella ja milloin kotimatka haamottaa?

Eilen saattelin Liisan kadun kulmaan ja halattiin hyvastiksi - han oli tosi loistava kamppis. Milloin tahansa lahtisen hanen kanssaan uudestaan, vaikka kuinka pitkalle reissulle. Meilla ei ollut mistaan sanomista toisellemme - valilla erillaan tai yhdessa, mutta koko ajan sellainen tunne, etta arvostamme tosi paljon toisiamme. Illalla sitten olin sydanystavan autolla vastassa uutta kamppista joten katsotaan miten Sennin kanssa parjaan, toivottavasti yhta hyvin?

Eipa talla kertaa enempaa, kun murukahvihammasta kivistaa joten kahvin keittoon mars, adjoo kaikille!