Rosa2.jpg

Roosan ensikosketus lumeen!

(kuvan on ottanut Roosan isäntä/emäntä)

On tuota lunta tullut! Huomasin illalla, että lasitetulle parvekkeelle myös, kun olin unohtanut ikkunan tuuletusrakosen olevan auki. Vähän harmitti, kun ei ollut käsissä voimia saada sitä kiini. Aamulla hiivin uudestaan parvekkeelle ja sain jotenkin keploteltua lasit kiini lumeen jäi varmaan jäljet.

Olen seurannut ikkunasta, kun oravat ovat aivan vauhkona lumesta. Yksi mellasti naapuritalon parvekkeella edestakaisin tönki joka paikan. Asukkaat eivät näytä olevan kotona, kun eivät ole karvaista vierasta nähneet. Harakat lentelee myös villisti edestakaisin näyttävät myös pomppivan parvekkeilla. Onneksi lumisade näyttää vähän laantuneen, mutta ei ole meikäläisellä asiaa ulos vielä - olin minä vähän suunnitellut, että saisin roskat vietyä ulos, mutta ei onnistu vielä! Onneksi parvekkeella on tilaa...?

Aamupäivällä kävin yksikseni saunassa en kuitenkaan ylälauteelle päässyt, mutta siinä puolivälissä sai löylyä ihan hyvin. Selvisin ihan hyvin - sain puettua jo vähän tiukemman puseron joka ei ole edestä auki kuin myös rintsikat. Toipuminen edistyy omasta mielestäni liian hitaasti.... mutta etenee kuitenkin.