Aamulla aikaisin ylös oli meno lääkärille vuosihuoltoon! Kaikki  oli niin hyvin, kun nyt tämänikäisen mummelin terveys voi olla. Issiasvaiva tietty vielä tuntuu, mutta sen kanssa jo pärjää loistavasti. Lääkereseptit ovat voimassa vuoden joten niitäkään ei tarvitse koko ajan uusia.

Apteekissa, kun odottelin lääkkeitä, niin kännykkä pirisi. Sieltä soitteli ystävä jonka kanssa oltiin kolmekymmentävuotta sitten Kyproksella samassa huoneessa lomailemassa. Hänellä oli ihania uutisia, siis hän tulee minulle vieraaksi fuengirolaan. Mulla on siellä asunto jossa on kaksimakuuhuonetta omalla kylppärillä, niin mikä sen mieluisampaa kun saada hyvä ystävä lomailemaan mun kanssa. Tekis mieli melkein heittää voltti ilmassa - on se niin kiva juttu. Myöhemmin tuli viesti, että lennot on varattu joten juttu on kunnossa.

Täällä kotona alkaa pikkuhiljaa näyttämään siltä, että lähdössä ollaan - vielä viisi aamua jäljellä...

Huomenna vielä "sovittelunaisten" sauna-ilta.  Vanha huvila lähelle santahaminaa, siis Hepparia vastapäätä missä kesäisin käyn uimassa. Katselin Subilta elokuvaa jonka jälkeen BB-talon touhuja ja nyt alkaa painaa unisilmään, että lähden tästä unten maille, heippa.