Pitelen tässä kaikkia peukkuja pystyssä, että ilma olisi illalla suotuisa nimittäin mökkinaapurin Satu tulee käymään ja olemme suunnitelleet, että mennään Vuosaaren kesäteatteriin lippuja emme ole onneksi etukäteen maksaneet joten jos tulee vettä kaatamalla...? Säätiedot ovat kyllä luvanneet illaksi helteistä päivää joten toivossa on hyvä elää! Paistelin tuossa marjapiirakan hänelle tarjottavaksi (pakastepohjasta valmistettu onnistuu minultakin), vaikka en todellakaan ole mikään leipoja.

Kirjoitettu kello 22.50

Kävin hakemassa Sadun toisesta kyläpaikasta joka on kaupungin toisella laidalla. Esittelin Vuosaarasta hänelle pienen autoajelun verran. Etsimme sitä kesäteatteripaikkaa, mutta emme löytäneet. No, myöhemmin selvisi että miksi emme löytäneet sillä näytelmä esitettiinkin sisätiloissa ja me etsimme perinteistä ulkolavaa.  Esitys oli tosi hauska ja tunnelma tiivis tila oli loppuunmyyty tosin sinne ei todellakaan mahtunut kovin paljoa väkeä kerralla, koska se on vanha entisöity huvila.  Tila oli iso sali johon kaikki kulissit oli laitettu. Mehän vieraani kanssa istuimme aivan eturivissä josta näkyi kaikki mahdollinen esityksestä näyttelijän alushousuja myöten.

Katsomisen arvoinen toki on ja menkää ihmeessä jos vain saa lippuja eikä ilmat ole esteenä, koska esitys on sisätiloissa. Väliajalla myynnissä kaikenlaisia herkkuja. Suupielet naurussa lähdimme pois ja vein vieraani toiseen kylään takaisin josta hän huomenna matkaa sinne mökkerön naapuriin.

Jännityksellä seuraan mitä kesäteatteri yhdistys esittää jatkossa!