Arja ystävä soitteli jo ennen yhdeksää ennätin jo ajatella, että tuli kutsu käräjille, mutta ei sentään päivitimme kuulumisia. Äidille soittelin myös hän oli reippaan oloinen juuri ollut saunassa ja odotteli päiväruuan saapumista. Hän kertoi, että "kysyin iltatyöntekijältä, että kuka tulee huomenna saunottamaan?. Kotiavustaja vastasi, että "kersa" tarkoitti heidän nuorinta työntekijäänsä. Kersa sanaa en ollutkaan pitkään aikaan kuullut on kuitenkin keski-suomen alueella ihan yleinen puhuttelunimi lapsista.

Lähdin kauppareissulle Itäkeskuksen City-markettiin ja hedelmäpuolella näin vanhan koulukaverini Liisan yrittävän saada kaalinpäitä itselleen. Menin apuun koska hän pienen kokonsa vuoksi ei ylettynyt kunnolla tai olisi joutunut ottamaan sen mihin ylettyy. Hän tokaisi, että hyvä kun sattui "enkeli" paikalle. Oli kiva törmätä häneen ollaan tosi vanhoja koulukavereita vuosikymmenien takaa.

Kiirehdin kotiin, kun olin pyytänyt Irma ystävää poikkeamaan kylässä meillä on yhteinen blogi projekti joka vaatii vielä hiomista.

Otsikon uuden alkua tarkoittaa, että uusi vapaaehtoistyö on löytymässä! Haudon sitä syksyyn saakka jolloin päätän, kun ensin pitelen tässä lomaa! Ompa ollut tosi mielenkiintoinen päivä.