Tänään se sitten selvisi luutiheysmittauksen tulos ja olenkin oikein harvinainen tapaus, koska lonkankaulasta otettu mittaus on tiheydeltään aivan hyvä, mutta selkärangassa taas on osteoporoosia. Joten apteekissa on jo lääkeresepti odottamassa, kun vaan ehtisi hakea. Fysioterapiaan lähete myös joten sinnekin tarvii lähiaikoina soitella, josko siellä olisi jotain ryhmää sen pilalle menneen vesijumpan tilalle. Ilmankos tuo "issias" kiukuttelee on tänään ollut, niin perkeleensaatanakipeä! Hommat on kyllä hoidettu, vaikka vähän hitaasti edeten. Uudet silmälasit olisi myös haettavissa, mutta huomenna on käräjäpäivä joten jos ei kestä myöhään, niin haen istunnon jälkeen jos kärsii kävellä. Taidan ottaa huomenna mukaan käräjille ihan suosiolla kaksi turkoosi/sinistä kyynärsauvaa.

Olin ihan unohtaa, eilen sukuun on tuonne Tampereelle päin syntynyt uusi pieni tyttö painoa, kuulemma 3800 grammaa ja pituutta 51 senttiä, onnea täältä sinne kovasti!

4767.jpg

Ps. Vammaisten mielenosoitus AVUSTAJAKAPINA henkilökohtaisenavustajan saamiseksi perjantaina 29.9.2006 kello 11.00 Kiasman edessä, lisätietoa täältä.