Olen saanut kiitettävästi kirpparitavaraa.....

 

Muutama keräystavara on myös joukossa, kuten tässä edessä näkyy aito Uppo Nalle! Tänään käydessäni, niin tuo pelle oli lähtenyt ilahduttamaan lapsia jonkun mukaan. Paikka varaus jakuu vielä 11.6. asti, joten vielä ehtii ostoksille...

Alkuviikosta kävin salarakkaan pienimmän pikkusiskon synttäreillä sekä samalla käynnillä myös eskarilaisen päättäjäisissä. Oli kiva, kun sylissä istui välillä kaksi pientä tyttöä ja salarakas kyhnytti kyljessä.... oli omasta mielestä jo liian iso syliin, niin ne vuodet vierii....

Samalle viikolle osui myös yhdet 80-vuotisjuhlat tosin kun sain kutsun kahville, niin kukaan ei kertonut, että siellä onkin päivänsankari.... hyvät kakut oli kummissakin juhlissa.

Matkasuunnitelmat etenee hiljalleen maanantaina saan ensimmäisen hepatiitti rokotuksen... kuukauden kuluttua seuraavan, sekä jäykkäkouristusrokotteen... muut pitää mennä ottamaan yksityiselle lääkäriasemalle, terveyskeskus ei niitä anna, siis malaria lääkitys ja jos vielä pitää ottaa joku erikoinen? 

Huomiseksi suunnittelin menoa Maailma Kylässä tapahtumaan, Kaisaniemeen - toivon mukaan ei sada ainakaan koko päivää. Lupasin mennä "Vammaiskumppanuus" ryhmään tutustumaan....jos vaikka ottaisivat Maailman mittainen ry:n porukkaan? 

Hyvää viikonloppua kaikille kirjoittelen taas kun ehdin!