Alkaa nyppiä nämä pakkaspäivät! Eiliset kyläreissut tuli kyllä tehdyksi, mutta "käsiä paleli", kun yritin päästä oikopolkua tulemaan kotiin jonka tuuli oli tuiskuttanut lunta täyteen. Välillä kyynärsauva hupsahti syvälle, kun ei osunut oikeaan paikkaan. Kotiin kuitenkin pääsin  - arvatkaa onko tänä talvena ollut saunalle käyttöä? Tuntuu ihanalle mennä saunan lämpöön, kun oikein on kylmissään. Tänään en sitten ole nenääni ulos pistänyt lainkaan. Aamupäivällä ei vielä ollut auravehkeitä pihalla käynyt - onneksi en ollut luvannut lähteä mihinkään.

Hopeasavesta tein pari riipusta! Kivet jotka näyttävät sinisiltä ovat ametisteja, siis oikea väri on lila. Taidan pitää hopeakoruista pientä taukoa, kun tuo materiaali on tosi arvokasta.

Teemalta tuli hyvä elokuva: Yksin pimeässä, pääosassa Aurde Hebrun - en muistanutkaan, että oli aivan mahdottoman jännittävä. Olen sen edellisen kerran katsonut hyvin kauan sitten.

Vancouverin kisoja olen tuijottanut ihan kyllästymiseen asti, vaikka suomen  miesten hiihto meni ihan penkin alle, mutta ruotsalaiset teki kyllä aivan upean suorituksen. Pakko niitä on vielä kuitenkin katsoa..... harmittaa vaan, että taitoluistelut tulee tosi hankalaan aikaan, kun ei pysy hereillä!!!

Nyt poistun täältä ja meen keittään murukahvit, heippa!