Kiinan%20paketti%20005.JPG

Olin Itäkeskuksessa Seija ystävän kanssa ostoksilla ja vähän muutenkin ihmettelemässä jouluajan hulinoita. Lähdin invataksilla matkaan ensin tosin kävin postissa jonne oli tullut yllätys kiinasta asti, kiitos Jaana!

Sitten Itikseen jossa vähän kelailin oikealla kädellä myös, mutta suurimman ajan kyllä ystävä pukkasi eteenpäin. Kauppakeskuksissa käynti tulee kalliiksi nytkin tuli varattua uudet "rillit" jotka ovat aivan sairaan kalliit, mutta vanhat ovat jo liian voimakkaat eikä niillä näe lukea. Silmälasien toimitus on 2-4 viikkoa joten nyt jännitetään, että saanko ne jouluksi. Pokat oli kyllä aika makeet.

Poikkesimme syömään ravintola Rodokseen joka on lempi ravintolani, kun siellä on pöytiin tarjoulu sekä kreikkalaista ruokaa. Tuli pyörittyä tavarataloissa, mutta ei mitään suurempaa muuta tullut ostetuksi.

Huomasimme, että kello oli jo vaikka mitä joten oli aika päästää ystävä lähtemään kotiinsa ja minulle tilata noutaja. En muista ihan milloin olisin noin kauan jossain tavarataivaassa ollut, mutta kyllä se hiukan voimille otti kun kotiin tultua piti ottaa särkylääkettä ja levätä reporankana sohvan pohjalla. Nyt on lääkkeet vaikuttaneet, että "virtaa on taas", heippa.