Nämä ruusut ovat Kreetalta!

Olin innoissani jo heti aamusta, koska oli tiedossa että saan salarakkaat vieraakseni. Oli aivan ihana nähdä, kuinka lapset ovat kasvaneet, vaikka ei siitä nyt niin kovin pitkä aika ole kun nähtiin. Pieninkin muisti eikä vierastanut ja hän oli saanut monta hammasta lisää.... salarakas kyllä kysyi, että "miksi Leena ei ole meidän hotellissa?" käytiin yhdessä jäätelöllä ja vieraat toivat parhaan kukan mitä täällä voi saada nimittäin viiden litran pönikän vettä. Se oli jäänyt minulta itseltäni kantamatta, mutta nyt on vettä pitkäksi aikaa.... kahvit kyllä keittelen kraanaveteen, mutta juomaksi käytän pullo vettä.

Vilkutusten jälkeen, kun pakkautuivat kahteen autoon palasin asunnolle ja lähdin altaalle uimaan. Krooliuinti sujui jo vanhalla rutiinilla ja vesi oli ihanan lämmintä ja selkäuintia kokeilin myös ja sekin meni ilman käsikramppeja, kyllä se tästä taas lähtee..... vähän harmitti, kun altaalla aurinko jää kovin aikaisin naapuritalojen taakse, että ei tänään ehtinyt auringossa olla, mutta vielä on päiviä jäljellä...?

Illalla käväisin Reflassa syömässä.......päivä parhaasta päästä jos vielä chattikin onnistuu, niin päivä on täydellinen!!!! Heippa.