Äiti (87 v.) oli illalla täpinöissään, kun päiväkeskusreissun jälkeen ei ollut vieläkään tietoa tietokoneenkäytön opetuksesta tullut. Hän ei ollut uskaltanut kysyä asiaa. Sovittiin hänen kanssaan, että soitan tänään sille henkilölle joka on luvannut asiaa hoitaa sen teikin, kun olin tullut uimasta. Puhelin yhteydessä selvisi seuraavaa, että huomenna äidillä on odotettavissa, että  kyseinen opetushenkilö tulee kotiin kannettavan tietokonevehkeen kanssa, että voi tehdä ensikosketuksen tietokonemaailmaan. Siis näppikseen, hiireen, kirjoittamiseen yms. Seuraava opetus on sitten päiväkeskuksessa ja pääsee tutustumaan nettiin.

Äiti jo soitti, että oli saanut "tekstarin" opetushenkilöltä...... oli aivan innoissaan!!!!

Minäkin lähden tästä hetken kuluttua kohti Korsoa hakemaan "salarakasta" kerhosta ja leikkimään.... en nyt ennätä muuta.

Jatkoa kello 21.30

Salarakas ja minä löysimme kerhon ovelta toisemme joten päästiin tuota pikaa leikkimään toisten kanssa. Tänään näytti, että sain pienemmästä pikkusiskosta oikein erityisen ystävän. Hän kaivoi kännykkäpussista kännykän ja soitteli mummulle savoon, puhetta tuli: "aiaiaiAIAIAI" "AIAIAIAIaiaiaiaiai" "miu, miu, miu, hau, hau, hau" ja väliin semmosta siansaksaa josta en saanut mitään selvää sekä väliin tuli ihanaa naurua oikein sydämmen pohjasta, kun mummo vastaili", kyllä me askarreltiin ja laitettiin yläkertaan jouluvaloja sekä joulutontun paikalleen odottamaan joulua.

Tulihan sinne sukulaismiehiä kylään myös oli mukava nähdä. Ajelin hyvällä mielin kohti Vuosaarta juuri, että ennätin salkkarit katsomaan.

Valokuvatorstain kuva löytyy täältä aiheena: tenkkapoo jota ei tarvinnut kauaa etsiä kuva löytyi vanhoista kuvista jonka sitten skannasin näytille.