Aamuja jäljellä 11 - vähän oon jo vaatteita alkanut katsomaan sillä silmällä, että josko ottaisin mukaan? Yritän harkiten valita, kun en halua liikaa matkatavaroita. Väriskaala on valittu, siis mustaa, turkoosia ja jotain vaaleaa. Siis kaikkien pitää sopia toistensa kanssa yhteen.

Eilisestä  TV1-elokuvan: Pääministeri - elokuvasta jäi vähän kummallinen olo, kun  seurasi  mitä oikein tapahtui silloin? Jotenkin elokuvan kerronta oli tosi kummallista...... Anneli Jäätteenmäen kuva ei mitenkään parantunut. Ehkä minä en ymmärtänyt mitä Timo Harakka tällä käsikirjoituksellaan ajoi takaa tai hän on toimittajana parempi? Ehkä hänen kannattaisi pysyä vaan toimittajan roolissa ja jättää elokuvan tekemiset paremmin osaavilla, no tämä on mun henkilökohtainen mielipide asiasta.

Nukkumaan meno meni myöhäiseksi, kun piti odottaa BB vaiheita myös, kun sinne on tullut uusia asukkaita. Jotenkin tylsää, mutta niin koukuttavaa...  mitkenköhän reissussa pärjään, kun ei ole ...... onhan mulla läppäri mukana, mutta yhteys puuttuu tai on maksullista joten tuskin istun yömyöhään nettikahviloissa.?

Nyt tulikin kiire ystävien luokse lounaalle, heippa!