Heräsin hyvin nukutun yön jälkeen heti muistin, että tänään tulee "salarakas" käymään mukana tietysti koko puolenhehtaarinväki vaihtamaan Yarikseen kesärenkaat. Tunnetusti olen huono ruuan tekijä, niin aloitin valmistelut hyvissä ajoin sitten tulikin viesti, että ollaan kohta Vuosaaressa. Salarakkaan pikkusisko ojensi kukkapaketin ja sanoin, että "kukka". Kiireesti vaatteet pois päältä ja tutkimaan paikkoja. Leimasinvehkeet oli taikalaatikosta heti esillä jotka laitoin parempaan talteen, sillä oli sen verran touhua etten ehtinyt juuri sillä hetkellä istua viereen muuten niitä leimanjälkiä olisi ollut vaikka missä. Selvisi, että pupu on käynyt täällä munien piilotuksessa "salarakas" on oikein mestari etsinnässä, suklaamunat löytyi todella nopeasti. Löytyi yksi Nalle Puh dvd-elokuvakin joka piti heti panna pyörimään. Ruuan jälkeen leikittiin Leenan piilotusta, nimittäin rasvaa naamaan ja kaikenlaisia kortteja paineltiin naamaan kiini. Käyntikorteista tuli möhköfantin pyydystyskortit ei voinut pyydystää jos ei ollut korttia.

Äitini soitteli myös kertoi, että oli nähnyt tänä aamuna erikoisen unen. Oli noussut ylös ja syönyt lääkkeensä pukenut jo vaatteetkin päälle. Oli käynyt kuitenkin vielä ennen kotiapujen tuloa pitkälleen, uni oli jotain seuraavaa: Hän oli myymälässä jossa oli ollut kassalipas aivan pullollaan rahaa myymälänpojalta oli kysellyt, että missä Martti on(isäni). Hän oli herännyt minun kanssa pohti, että mitä se mahtoi tarkoittaa? Ajatteli, että pitäisikö tehdä vaikka pankkiryöstö vielä vanhoilla päivillään? - Tuskin sentään sanoin ja kerroin, että renkaanvaihtoporukka kylässä.

Renkaat on vaihdettu ja ruoka-astiat tiskattu harmittaa, kun huomasin että kääretorttu oli unohtunut jääkaappiin se oli tarkoitettu renkaanvaihtajien herkuksi.

Heippa.