Kurkkasin pönttökameraan mikä ruuhka siellä on. Poikaset ovat varttuneet kovasti näyttää olevan kova tungos pienessä pöntössä. Suut koko ajan auki joten emolla rankka työ saada kaikki nälkäiset ruokituksi.

Kirjoitettu kello 16.00

Tänään piti olla leikkipäivä mutta kaikki meni mönkään yhdellä keikauksella! Joten nyt tulee vittuperkelesaatana  ja anteeksi pyyntö heti, nimittäin olin lähdössä ja ajattelin koukata Vuosaaressa lammen luonna olevaan S-markettiin ostamaan "salarakkaille"  rusinoita ja muita herkkuja. Auton sain lähelle sisäänkäyntiä ja kun siinä on hyvä, esteetön reitti päätin jättää sen turkoosi/sinisen poikaystävän autoon. Kukkaro mukana läksin kauppaan jonne en koskaan sitten saapunut ostoksille vaan itsestään aukeavien ovien tullessa minua kohti, minä menetin tasapainon ja sitten sitä mentiin. Minun ottettomuudeksi oikealla oli kassien säilytyskaapit ja täydellä vauhdilla löin kasvoni niihin.  Tunsin voimakasta kipua joten tiesin, että nyt sattui.

Paikalle tuli ystävällinen naisihminen minua auttamaan siitä ylös hän hommasi että soitetaan ambulanssi katsomaan miten kävi. Minusta ei ollut juuri kuskiksi, niin hän lupasi ajaa auton parkkihalliin. Ambulanssi tuli ja katsoi, että ei ole kovaa hätää joten kirjoittivat lapun joka piti antaa Vuosaaren terveysasemalle jonne tämä ystävällinen "enkeli" ajoi minua omalla autollani ja sen jälkeen vei auton parkkihalliin sovittiin, että hän pudottaa auton avaimet postiluukusta. Hän oli tosi ihana ennen kuin lähdettiin kerroin auton olevan automaattivaihteisen ilmeni, että hän ei ole sellaista ajanut aikaisemmin joten ambulanssi miehet ja minä neuvottiin miten se toimii ja niin homma hoitui.

Kyseisen myymälän esimies tuli myös kertomaan, että laskut voin toimittaa sinne heidän vakuutus maksaa maksettujen kuittin mukaan. Rytäkässä silmälasit meni myös rikki joten nekin täytyy sitten uusia. Jatkoin matkaa Itä-Keskuksen Diacoriin jossa kuvattiin ja tutkittiin vauriot. Löytyi poskiontelotulehdus jota itse en tiennyt olevan joten tuli lääkkeet sitten siihenkin vaivaan. No miten mulle kävi, kasvoissa ei onneksi ollut murtumia! Mutta silmä on muurautunut umpeen on varmaan tulossa oikein "tosi" mustankirjava silmä ja sen ympäristö. Silmäänkään ei ole tullut vauriota. Tällä hetkellä hankaluutena on "merirosvo" kääre silmän päällä auttamassa verenpukauksen laskeutumista ja en voi tietenkään pitää rillejä päässä joten jos on paljon kirjoitusvirheitä suonette anteeksi.

Kun taksilla palasin kotiin, niin kuljetta hyvin töykeästi kysyi että olenko saanut "turpaan" melkein meinasin loukkaantua täräytin kuitenkin takaisin, että "en ole, eikä minua lyö kukaan sitä ensimmäistäkään kertaa". Kostoksi ajatin meidän pihalle asti missä aivan mahdoton kääntää autoa joutuu peruuttamaan ....!!!!

Onneksi kärjäjille meno on vasta ensiviikolla toivottavasti ehtii laskea tuo turvotus ennen sitä.

Se kyllä harmittaa, kun salarakkaiden kanssa jäi leikit leikkimättä. Olivat olleet huolissaan, että hoitaako se lääkäri varmasti Leenan silmän. Täältä tullaan heti kun turvotus silmästä lakkaa saadaan siitäkin mielenkiintoinen keskustelutuokio heidän kanssaan.

Kiitokset sille "enkelille" joka tuli avuksi!!!! Heippa.