Tämä peto tuli vastaan ensimmäiseksi, lähdin kävelemään yhtä käytävää ja ette usko se tuli suoraan noiden otusten olopaikan viereen, siis ei mitään suoja seinää ollut välissä. Meikäläinen pyyhkäisi ihme parannuksen saaneena tuhatta ja sataa turvallisen välimatkan päähän.

Näistä piikkisioista en ihan varma mitä olivat, mutta nukkuivat kuin pikkuporsaat vierekkäin?

Vähän vedenalaista elämää myös oli siellä, nuo oli jo niin suuria kaloja, että tuntuis varmaan oudolta noiden parveen uimalla?

Tämä kaunotar tulla tepsutteli vastaan ihan irrallaan. Seurasi minua kiinteästi toki hänet huomasin, kun on väritys kauniin sininen. Minulla ei ole mitään hajua siitä mikä lintu mahtaa olla kysymyksessä? Jos tiedät, niin kerro meille muillekin?

Miten lie osuikin silmiin nuo siniset linnut? Tämäkin oli todella kaunis väritykseltään....

Puolen päivän aikaan suuntasin kävellen Eläinpuistoon asunnolta matkaa pari kilometriä ja perillä kävelyä myös sellaiset kaksi tuntia ja asunnolle takaisin, niin siinä tuli todella piktä kävelylenkki. Pari kertaa istahdin välillä, mutta ihmeen hyvin jaksoi, kun oli mielenkiintoista katsottavaa. Taitaa olla siistein eläinpuisto suomen ulkopuolella jossa olen käynyt. Esteettömyys otettu hyvin huomioon kuin myös pienet lapset. Alue ei ollut liian suuri joten siinä jaksoi vähän heikkokuntoisemmatkin kävellä alueen läpi.  Pääsymaksu oli kyllä huima noin 15 euroa, hetkeksi lippuluukulla mietin, että onko sen väärti... täytyy myöntää, että hyvä oli tosin eläimiä ei ollut kovin paljoa, mutta kun eläintarha on keskellä kaupunkia, niin hyvin monipuolinen silti. Jälkeenpäin mietin, että olisin varmaan jotain virvokkeita siellä myös nauttinut, mutta kun lipun hinta oli suuri,k niin join omasta vesipullosta....!!!

Tuntuu, että jaksaa kävellä aina vaan pidempiä matkoja.... hyvä minä!!!