Iltapäivällä lähdin kohti keskustaa Taidemuseo Tennispalatsiin katsomaan näyttelyä Athos - Luostarielämää Pyhällä Vuorella, ei voi muuta kuin suositella lämpimästi oli vaikuttava. Näyttely on esillä vielä 21.1.2007 asti joten sinne ennättää mennä vaikka useammin sillä siellä on niin paljon katsottavaa, että kaikkiin ei jaksa syventyä yhdellä kertaa. Perjantaisin  on vapaapääsy eikä se eläkeläisenlippu maksanut kuin 5 euroa. Kotiin tultua oli tosin kuin jaloilla olisi joku muu kävellyt, mutta loppupäivä kului hyvin sohvalla.

Valokuvia ei saanut ottaa olisi ollut paljon kaunista kuvattavaa! Joten kuvia ei sitten tule.

Äiti soitteli illansuussa käy taas vähän täysillä kierroksilla paikallisten juorujen kanssa, yritin häntä rauhoitella. Tänään oli käynyt "piäpiru", niin kuin äiti nimittää päiväkeskuksen johtajaa josta hän ei pidä, kävi ottamassa verikokeita joten se käynnisti taas sellaiset joutavat ajatukset joita keväällä oli yli oman tarpeen. Päivä kerrallaan mennään - vanhusten yksinolo on harmillista täytyisi olla paljon enemmän virikkeitä älykkäällä vanhuksella.

Pikkusiskon "issia" taas ryppyilee oli saanut työstään sairaslomaa pariviikkoa on meillä heikkoselkäistä sukua, kun kaikki naiset potevat issiasvaivoja. Täytyy mennä katsomaan Inhimillistä tekijää ohjelmassa käsitellään vanhusten masennusta ja itsemurhia. Tosi vakava aihe.

Tässä kaikki tänään, heippa.