Olipa tylsä herätä, kun muistin että lääkäriltä oli lähete labraan eikä saanut mitään syödä. Olin paikalla sellaiseen aikaan, että kaikki kiireiset olivat vuorolappunsa ottaneet, siis ei tarvinnut sitä lappua jonottaa. Olen aikaisemminkin todennut, että kyseisessä labrassa on muutama tosi ikäväntuntuinen työntekijä. Rumasti kohtelevat ihmisiä - erästä erimaan kansalaista pomppotivat oikein tosissaan, hänellä oli pieni vauva vaunuissa ja kaksi vähän isompaa lasta, niin eivät henkilökunnan mielestä "ikinä" olleet oikeassa paikassa. Tuli mieleen, kun sitä katseli, että jos ei osaa suomen kieltä, niin huutamalla ei halua edes opetella. Surullista oli vierestä katsella - sama kohtelu oli ikäihmiselle joka ensi kerran oli tässä paikassa eikä heti ymmärtänyt, että tuossa vuoronumero ja pitäisi älytä katsoa sitä perässä olevaa pientä numeroa joka kertoo, että missä luukussa kuuluisi olla. Taulu jossa numerot vilkkuu on laitettu hankalaan paikkaan josta sitä ei edes älyä katsoa jos ei joku kerro, että siellä se on!!

Nyt olisi ollut tarpeen se käyttäjäneuvosto jonka jäsenenä olin. Jostain syystä se lopetettiin, ettei katsottu enää aiheelliseksi - nyt olisi aihetta.

Onneksi pääsin nopeasti pois jonottamaan oman alueen terveysaseman palveluihin, kun tartti varata puhelinaika lääkärille. Siinä sitä kanssa istuttiin pitkään ovessa tosin valitettiin, että palvelussa on ajoittain ruuhkaa kun ei ole henkilökuntaa. Tulihan se vuoro lopulta ja pääsin kotiin aamiaiselle.

Päiväkävely auringonpaisteessa!

Oli pakko lähteä lenkille kameran kanssa - pari tuntia vierähti tosin istuin välillä naama auringossa. Kameralla pongasin matkalla kaikenlaista, kuten erilaisia sieniä. Kärpässieni oli ainut jonka tunnistin, muutkin oli mielenkiintoisen näköisiä.

Vuosaari%20002.jpg

Tämä kyllä maastosta erottuu!

Vuosaari%20005.jpg

Mielenkiintoisen näköisiä kasvoivat kannossa!

Mitähän ovat tietääkö joku? Oli aivan upea kävelyretki ja blogin päivistys on tehty pikkuläppärillä. Huomenna taas luottamustehtävät kutsuu, heippa!