Aamulla kun herään, niin ensiksi täytyy nielaista se osteoporoosi pilleri ja lasi vettä pitää odottaa puolituntia, että voi juoda aamukahvin. Tästä lähtien siis joka torstai aamu sama toimenpide. Issias-vaivaa on vielä tosin aamupäivällä imuroin ja siirtelin kukkia paikasta toiseen. Kauppareissu oli vähän liikaa, mutta sain tuotua kaiken tarpeellisen tavaran. Elämä on yhtä tavaroiden rahtaamista milloin kaupasta kotiin ja sitten päinvastoin.

Soittelin äidille myös ja hän oli pitkästä aikaa tosi kiukkuinen, kun päiväkeskus oli lakannut antamasta silmätippoja hänen silmiään kuitenkin karvastelee kovasti. Äiti aloitti puhelun, että "Multian vanhustenhuolto on päin helevettiä". Äiti on yleensä kuin itse aurinko hyväntuulinen, niin aloin huolestua että mistä on kysymys. Toivottavasti ongelmat selviää, ettei ala se "ambulanssiruljanssi" sydänoireiden vuoksi, kuin viime keväänä. Vanhusten kohtelu on taitolaji joten ihmisoikeuksia täytyy kunnioittaa. 

Olen ajatellu, että olen varmaan todella hankala "potilas", kun itse tulen vanhaksi nytkin riemastun epäkohdista tosi paljon mikään ei ole inhottavampaa kuin se, että kävellään yli.

Koulutuspäivä huomenna aiheena: "Murheellisten laulujen maa - henkirikokset Suomessa" seminaarin järjestää Rikosuhripäivystys aihe ei ole ihan helpoimmasta päästä.

Ps. Aivan kohta laskuri heilahtaa yli 20 000 kävijän!

Heippa!