Vaihteeksi tänään aloin siivoilla mappeja ja heitteleen turhia papereita pois. Kimmokkeen sain, kun joudun etsimään vanhoja päätöksiä erilaisista asioista huomasin, että ei ollut mitään logiikkaa millä olen niitä tallessa pitänyt. Nyt tarpeelliset paperit ovat mapissa aika järjestyksessä joten tarvittaessa helposti löytyvät. Yllättävän paljon kertyy myös tarpeetonta ja löytyi joku ajatuksella, että "täälläkö tämä oli", mutta ei mitään kovin tärkeetä.

Sain kännykkäoperaattorilta valitukseeni vastauksen, nimittäin sain yhden aivan älyttömän suuren laskun kesällä Turkin matkan ajalta. Eivät suostuneet sitä juurikaan alentamaan, mutta ymmärsin paperista, että kännykässä on ollut joku virhetila joka on käyttänyt nettiä, vaikka en ole siitä itse mitään tiennyt. Tiedän toki, että ulkomailla ei kannata juurikaan soitella sillä lasku voi todellakin yllättää. Sain neuvon, että nyt tarvii viedä kännykkä tutkittavaksi ja jos huolto löytää sen "virhetilan", niin voin suurelta kännykkämerkiltä anoa laskun alennusta. Samalla sanoin irti liittymän "internettipalvelun" sillä en halua enää yhtään yllätystä. Luulen, että jatkossa riittää tää kotinetti makkarin nurkassa.

Kännykkäoperaattori lupasi toimittaa minulle uudestaan laskunkopiot jotta voin lähestyä huoltofirmaa. Kokemukset 3G puhelimesta on siis vähän heikonlainen. Olisi kiva kuulla onko kellään muulla sattunut tämmöistä tapausta?

Äsken katselin TV-1 dokumenttia Liian vaarallinen vapautettavaksi, kun Tanskassa pidetään kehitysvammaisia vankeja laitoksessa. Siitä ohjelmasta jäi tosi paskanmaku..... onko nyt joku kehitysvammaisten ajojahti käynnissä, kun joka tuutista tulee samasta aiheesta. Aivan kun ihmisillä ei olisi ennakkoluuloja tarpeeksi jo muutenkin!!!!!

Joka tapauksessa nyt pistän tähän pisteen ja käyn nukkumaan, heippa.