Tänään oli ihana päivä olin saanut kutsun salarakkaan synttäreille joten meno Vantaalle auton nokka kohti Korsoa kukkakaupan kautta. Terassilla oli vastaanottajat huhuilemassa, kun kurvasin pihaan.

Ikkunoissa oli aivan hirmuisesti dinosaurusten kuvia ihan pelotti, lauantaina oli ollut kerhokavereiden juhlat joiden teemana oli Dinosaurukset. Vielä päällysvaatteita riisuessani salarakas ehti kysyä, että "toitko mulle lahjaa" johon äiti vähän toppuutteli, että ei vieraalta ekaksi sellaista kysytä. Annoin kukat sekä lahjapaketin onnittelulaulun kera lopuksi kassista löytyi vielä kaikille pienille pussilliset pieniä suklaamunia. Vähän näytti, että taisi olla suklaamunat kaikista parasta.

Lounaan jälkeen sitten juotiin kakkukahvit ja suklaamunapussit sai aukaista. Sovittiin, että jokainen saa kolme ja loput pannaan talteen. Salarakkaalla ja pienemmällä pikkusiskolla oli käynti neuvolassa tosin se pienempi pikkusisko veteli unia hän oli muuten mukana. Salarakkaalla oli viisivuotistarkastus.

Jäin isomman pikkusiskon kanssa leikkimään tyttöjen juttuja. Pelattiin muumipeliä, muistikortteja ja katseltiin Nalle Puhia DVD:ltä. Oli tosi rauhallinen parituntinen normaalisti hän on villimmästä päästä.

Vein lahjaksi lego-roska-auton jonka salarakas rakensi lähes yksin kokonaan pikkuisen tarvitsi apua, kun olivat palaset niin tiukkoja ettei jaksanut painaa niitä tiukasti kiinni. Paketissa oli ikäsuositus 5 - 12 vuotta salarakas näyttää olevan kätevä käsistään. Hän oli saanut lahjaksi myös oikean puukon sekä oikeita työmiehen välineitä kuten saha, varasara, hohtimet, mitta, rakennusmiehen lyijykynän, siis täydellisen kalupakin.  Puukolla vuolemista hän harjoitteli terassilla isin kanssa, puupalasta oli tehnyt radiopuhelimen itse naulannut ja suunnitellut. Hänellä oli suuret suunnitelmat mitä aikoo tehdä. 

Pienempi pikkusisko oli vähän räkätautinen, mutta sitten viime näkemän oli tullut sanoja paljon lisää hauska kun kutsuu itseään vauvaksi. Salarakkaalle kaverit soittelivat onnitteluja joihin hän välillä vastaili, että "nyt minä alan syömään kakkua enkä ehdi puhumaan". Hyvällä mielellä lähdin ajelemaan illansuussa kohti Vuosaarta.

Äidille yritin soitella aamupäivällä, mutta en saanut vastausta joten ihan viimeisiä kuulumisia en tänään tiedä. Päivä oli taas aivan ihana noiden "salarakkaiden" ansiosta. Ai, niin velipojalta sain Multian reissulla sellaisia koristenauhoja joista voi askarrella kaikenlaista kivaa tuntuivat menevän käyttöön. Ainakin rusetteja niistä voi tehdä ja ihan vaikka mitä.

Semmoinen päivä tänään, heippa!