Vähän on väsynyt olo, mutta kaikki onnistui tosi hyvin. Ystäväni Maija valmisti meille aivan mahdottoman hyvää ruokaa. Jälkiruuaksi oli suussa sulavaa kakkua.

Jos joku kiinnostuu hyvästä cateringistä, niin annan Maijan yhteistiedot mielelläni. Hän on täyden palvelun tekijä, siis kaikki tulee häneltä jos sovitaan. Ruoka, astiat yms. kaikki mitä sovitaan. Sen voin sanoa, että ruoka oli aivan ensiluokkaista.

Vieraat lähti tyytyväisenä kukin omiin menoihinsa - viimeiseksi jäivät salarakkaat joka oli aivan ihanaa, että ehdin vähän leikkiä heidän kanssaan. Salarakas pelasi äitinsä kanssa kaksi erää shakkia ja voitti kaikki. On se kohta kuusivuotiaalta aika hyvä juttu. Tyttöjen kanssa kasattiin palapelijuttuja - annoin kaikille vieraille "suklaa suukon" loput laitoin salarakkaiden matkaan, kun omat linjat eivät kestä kovasti herkkujen syöntiä.

Tuon kakun reseptiä ei minulta kannata kysyä, mutta jos oikein muistan se oli limehyytelökakku. Aivan ihana makuista ja minulle on toinen pienempi pakastimessa seuraavaa juhlaa varten.

Nyt alkaa tulla väsymys joten laitan pillit pussiin ja hiivin nukkumatin luokse, heippa.