Eilen kävin syömässä keskustassa oli treffit Katrin kanssa. Oltiin tavattu Turkin matkalla pari vuotta sitten. Oli kiva tavata pitkästä aikaa. Onneksi eilinen iltapäivä oli myös ilman puolesta hyvä sadehan tuli vasta illalla myöhemmin. Tarttis varmaan useammin mennä keskustaan katsomaan kesäistä ihmisvilinää?

Tänään vuorossa oli Hevossalmella Helsingin Invalidien Yhdistyksen kesäjuhla! Kotona mietin kuumeisesti, että lähdenkö vai enkö! Ilma oli sen verran synkän näköistä. Lähdin kuitenkin kirpparin kautta joka oli Itiksen Citymarketin parkkipaikalla.

Kesäjuhlissa oli hyvä ohjelma ja paljon tuttuja. Naureskeltiin kavereiden kanssa, että kaverit alkaa tulla kuka rollaattorilla, pyörätuolilla tai jollain muilla apuvälineillä vastaan. Pääasia on, että lähtevät kuitenkin liikkeelle. Vettä ei sitten kuitenkaan satanut, vaikka oli aivan hirmuisen kylmää tai mulla oli liian vähän vaatteita päällä.

Onneksi sai kuumaa kahvia, makkaraa, maissia ja vielä muurinpohjalettuja! Grillillä oli kiva lämmitellä ja katsella kun grillimestari teki herkkuja.

Kes%C3%A4%20ja%20y%C3%B6kyl%C3%A4ilij%C3