Aamulla heräsin kännykän herätykseen jo varhain oli allasjumpan kevätkauden ensimmäinen kerta. Lähdin kotoa jo ennen kahdeksaa ja ensi töikseni, kun hissistä olin menossa ulos jouduin kahden miehen syleilyyn. Olivat siivoamassa talomme rappua ja olivat juuri levittäneet saippuavesiliuoksen lattialle joten lattia oli, kuin liukurata. Huomaavaisesti auttoivat minut ovesta ulos enkä lentänyt nenälleni. Pääsin Vuosaareen uimahalliin jossa aloitin urakan uimalla lähes kilometrin ja allasjumpassa puolituntia. Oli mukava tavata tuttuja pitkästä aikaa, kun syksyllä en ollut mukana. Tulin kotiin Columbuksen kauppakeskuksen ruokakaupan kautta. Kotona odotti sitten viikkosiivous täytyi saada pölyt pois nurkista.

Tutkin blogin tilastoja laskuri on ollut käytössä vasta pari kuukautta ja on ylittänyt tuhat kävijää. On tosi mukavaa, että päiväkirjaani luetaan.

Tänään kokoontuu Invalidiliiton uusi valtuusto ensimmäistä kertaa ja ovat valinneet hallituksen ja puheenjohtajat. Väliaika tieto kertoi, että juntat ovat pitäneet....? Tarkemmat tiedot saan myöhemmin. Onnea vain kaikille valituille nimittäin työtä riittää aivan varmasti. On mukava seurata tapahtumia oppositiosta voi arvostella toimintaa, kun ei ole siitä enää itse vastuussa.

Nyt sitten jännään kuinka presidentinvaaleissa käy? Tuleeko toinen kierros? Sunnuntai-iltana se sitten selviää nyt kuitenkin kaikki peukut pystyyn, että Tarja valitaan ensimmäisellä kierroksella.

Salarakkaan perhe soitteli ja kertoi, että "salarakas"  itse on Tarja Halonen, isi on Matti Vanhanen ja pikkusisko on Niinistö sitten komensi isiä, että äänestä. Hyvin on vaaliväittelyt menneet perille, kun alle kolmevuotias tietää mitä vaaleissa pitää tehdä. Tulevaisuus on turvattu..... heippa.