Positiivinen yllätys oli, kun terveysaseman uusi lääkäri tuntui hyvin ammattitaitoiselle. Oli oikeesti tutustunut jo tietoihini, että ei tarvinnut alkaa kertomaan kaikkea ihan alusta. Mullahan on alkuun tosi pitkä matka. Hän haluaa tehdä minulle myös luutiheysmittauksen, kun olen itse lopettanut osteoporoosilääkkeen. Oikeesti kyllästyin siihen, kun se on kerran viikossa oleva pilleri ja tyhjään vatsaan. Kesällä unohdin.... ja niin se sitten jäi, toivottavasti uuden mittauksen jälkeen ei sitä enää tarvitsisi syödä?

Eilen oli ihana päivä salarakkaiden luona, sain viedä ja hakea muskarista, kun isi oli tärkeissä tehtävissä eikä ehtinyt. Kaikki meni hienosti ja sain lähtiessä aivan ihanan kukkakimpun kiitokseksi....

Chattailyssä maailmalla on ollut parin päivän tauko, mutta linjat on auki jälleen.... ehkä vielä tänään jatkuu....??? Vähän olen huolissani Espanjan yleislakosta, kun reissuun lähtö lähestyy???

Tänään piti olla yhden yhdistyksen perustamiskokous joka peruuntui, kun kaikilla oli muita  kiireitä. Mulla pakkasessa täytekakku ja sienipiirakka.... kukahan tulisi ne syömään?  No, sainpahan itselleni aikaa lueskellä ..... pitäisköhän kohta kaivaa matkalaukku esille, siis se sininen.... perillä kuuleman mukaan yölläkin vielä +20 astetta joten kesävaatteille on käyttöä. Oikein hyvää iltaa, heippa!