Tänään odotin vieraaksi lautamieskollegaa joten "pakastepullat" pakkasesta uuniin olivat harvinaisen maukkaita. Vieraan tultua päivitimme kuulumiset entuudestaan tiedän, että meiltä ei puheenaiheet lopu ollaan sen verran samalla aaltopituudella.

Äidin kanssa puhuin pitkän puhelun hän kertoi, että on vähän huonovointinen joten ei ollut lähtenyt ulos lenkille. Keskusteltiin mm. tietokonejuttuja miten saa sähköpostin liitetiedostoja auki.

Kyllä tuo aika hurahtaa nopeasti nyt on jo viikko leikkauksesta ja kirjoitus sujuu jo kaikilla kymmenellä sormella vaikka tikit vielä sormessa. Niistä pääsen eroon vasta viikon kuluttua. Huushollihommia vähän haittaa, kun ei saisi kastella (arvatkaa vaan onko monasti jo kastunut?).

Uutisista olen seurannut miten SDP:n puheenjohtaja etsintä on alkanut. Toivottavasti löytyy osaava itsensä liikoon laittava nainen joka yltäisi loppuun asti. On mulla suosikki, mutta en paljasta sitä vielä - katsotaan ensin kuinka varteenotettavia ehdokkaat ovat. Voihan olla, että minun suosikki ei lähde ollenkaan taistoon mukaan. Olen hyvin iloinen siitä, että nykyinen ilmoitti luopuvansa oikeastaan nosti hänen pisteitä silmissäni roimasti. Suuren puolueen puheenjohtajalta vaaditaan oikeastaan aivan liikaa  tärkeintä  tänäpäivänä on ehkä se, että hallitsee median sekä "karismaa" täytyy olla.

Tämä asia jää nähtäväksi.....???

Lisäys klo 23.30: joku hiivatin oksennusviirus on iskenyt!!!!!