Eilinen päivä meni vaatteiden huollossa sekä vapaaehtoistyön touhussa joten ei mitään kummenpaa. Tänään on jo paljon kivempaa, nimittäin lähden iltapäivällä leikkimään ja salarakkaan kerhosta. Hän kyllä vannotti, että pitää hakea hänet ensin ja sitten vasta leikkimään. Vähän nyt kuitenkin teen toisinpäin sillä on kiva saada sellainen tyttöjen leikkihetki. Mulla on yllätys pienemmälle pikkusiskolle, kun lähiaikoina on hänen nimipäivä...?  Illalla kerron lisää...?

Lisäys klo 21.15

Vauhdikkaasti lähti leikkipäivä käyntiin nimipäivä laulun laulantaa ja tyttöjen kanssa puuhastelua. Pienempi pikkusisko suostui tulemaan minun kanssa päivä unille, tosin vanhalla kännykällä piti ainakin "sata" kertaa kuunnellä katsella, "ihanaa on ratsastaa" videopätkää joka on nauhoitettu sinä kesänä, kun hän syntyi. Lopulta uni tuli kännykkä tiukasti kainalossa. Salarakkaan kerhosta hakemisen aika lähestyi nyt piti saada mahtumaan autoon vielä polkupyöräkin. Pyörä takapenkille ja salarakas pääsi eteen istumaan joka tuntui olevan aivan loisto juttu. Tulomatkalla hän huomasi, että pojat potkii palloa ajoväylällä ja pyysi, että aja varovasti. Kävimme keskustelun, että "on tosi vaarallista leikkiä ajotiellä". Kotipihalle kun päästiin, niin jostain syystä pikkumiehellä oli uho päällä alkoi nimittäin heti nimitteleen pikkusiskojaan vaikka millä tylsillä nimillä, vaikka taisi vaan olla ikävä, että piti vähän kurmoottaa. Hetken kuluttua me pelattiin jo African tähteä ja minä voitin tällä kertaa. Salarakas urheasti sanoi, että "hänestä on mukava hävitä" no jäin miettimään, että uskoskohan tuota?

Lahjakirjaa piti lukea useaan kertaan. Esimmäisen kerran pienempi pikkusisko kuunteli koko kirjan loppuun ja kanniskeli sitä kainalossaan ja sanoi, että "tämä minun".  Isi lähti salarakkaan ja isomman pikkusiskon kanssa jumppaan ja minä ajelemaan kotia kohti. Oli taas päivä parhaasta päästä, heippa!