Annetaan hyvän kiertää!

Sain Tarjuskalta kunniamaininnan Rockin'Gril Blogger olen tosi kiitollinen hänen kauniista sanoistaan ja toivonkin, että blogistani välittyy positiivinen elämänasenne, vaikka välillä ärhentelenkin vammaisten ihmisten puolesta!!!

800692.jpg

Nyt minun pitäisi löytää viisi blogiystävää joille voisin myöntää tämän kunniaosoituksen? Tehtävä ei ole helppo sillä tosi moni ansaitsee ehkä kuitenkin aloitan Jenni-Juulia Vallinheimosta hänen bloginsa on oikea ihmisoikeusblogi vammaisten ihmisten puolesta lisäksi hän on tosi mielenkiintoinen blogipersoona.

Toinen kunnianosoitus menee Tassutuksia blogille arvostan tätä nuorta ihmistä joka elää täysillä vammaisuudestaan huolimatta. Hän on palaamassa Stuttgartista vuoden kestävältä työkeikaltaan jota on ollut tosi hauska seurata kaikkinne kiemuroineen.

Kolmas menee blogille (ne teki siitä) rumaa rakkautta arvostan yleensä blogeja jotka on kirjoitettu omalla nimellä, mutta tämän kohdalla kysymyksessä on niin vaikea asia, ettei sitä voi kirjoittaa omalla nimellään.

Neljäs menee blogille Prognoosi jonka kirjoittaja taistelee vakavan sairauden kanssa tämän blogin löysin aivan sattumalta se on koskettanut minua kovasti. Lämpöiset ajatukset tämän kunniaosoituksen myötä myös hänelle.

Viides menee Elma-tädin blogille jos joskus olen tylsällä tuulella, niin hänen blogissa käydessä tulen aina hyvälle tuulelle. Hän kirjoittaa niin vauhdikkaasti ja asuu sitäpaitsi melkein naapurissa.

Olipa vaikea valita, mutta olisi niitä ollut vaikka kuinka monta!!!!