Moi vaan kaikki! Yö on mennyt mukavasti ja olen herännyt uuteen aamuun joka ei ole ihan niin tuskainen, kuin eilinen. Nukkuma asento on tosin vaivalloinen, kun ei voi nukkua kuin selällään. Nyt on saanut vasen vastaleikattu olkapää vän pikakuntoutusta, kun siihen on pakko ollut vähän varata, muuten en olisi päässyt sängystä ylös.

Pikkuläppäri sai käyttöä sylikirjoittamisessa kun sekään ei nyt päässyt matkalle mukaan.

Kotiasiat ovat kunnossa kerran päivässä täällä piipahtaa joku kotiavustaja auttelemassa vähän ja on hätänumero johon vo soitella jos jää jumiin johonkin. Päivä kerrallaan mennään tänään toivottavasti ei tarvitse syödä ihan niin paljon särkylääkkeitä, kuin aikaisemmin. Päivällä menen naapuriin syömään joka on hieno juttu.

Olen miettinyt, että mihin minä oikein olen kompastunut? Olisikohan syynä yhdet kengät jotka pohjautin suutarilla niihin laitettiin uudet kumipohjat. Ne oli kummassakin kaatumisessa jalassa ja äsken niitä tutkiessa oikein kärki oli tössähtänyt suoraan hiekkaan jota en ollut astuessani havainnut. Oli miten oli, niin kengät menee roskiin ettei tule enää kolmatta.

Ihanat ystävät on soitelleet - äsken yksi sovittelijakaveri - tarjosi apuaan joka tuntuu ihan mielettömän mukavalle kuin myös blogikaverien myötätunto.

Semmosta tänään kuuluu...... heippa.