Aamulla oli ihanan auringoista joten suunnittelin rannalle menoa, mutta kuinkas kävikään kun hoitelin kylppärin lamppu asiaa kun ärsyttävästi kattovalo vilkutti yritin itse irroitella lamppuja, mutta oli semmonen malli, etten ollut eläissäni sellaista nähnyt joten soitin huoltoyhtiöön. Lupasivat tulla katsomaan, vaikka kuulemma itse pitää lamput ostaa - no sitten huoltomiehen odottelua sen jälkeen kaupasta uudet lamput ja hän lupasi aamulla tulla laittamaan ne kattoon. Oli tosi hyvä palvelu nimittäin en pyytänyt kattoon laittamista, vaan ajattelin että saan minä ne jotekuten sinne itsekkin. Joten lamput ovat kylppärissä valmiina, kun huoltomies saapuu huomen aamulla.

Asioiden hoitamisessa aika tuhraantui, etten ennättänyt rannalle vasta iltapäivällä. Sopivasti juuri kun taivaan kannen peitti pilvet ja alkoi aivan vimmatusti tuulla. Uimistarkoitus oli edelleen siihen asti, kun katsoin mittaria en ollut uskoa silmiäni, kun oli alle viidentoista. Yksi rannallaolijoista meni rohkeasti veteen joutui vielä hakemaan yhden avustajakoiran lelun jota tuuli vei yhä kauemmas. Onnistunut kiinniotto tapahtui ja pääsi takaisin kuivalle, mutta minusta ei ollut noin kylmään veteen menijäksi.

Paistoin lettuja lohdutukseksi jotka maistuivat tosi hyville sokerin kanssa.  Huomenna onkin sitten yhtä odotusta nimittäin Pelastusarmeijasta tulevat hakemaan kaksi säkillistä vaatteita jotka joutavat kaapeista pois. Heippa.