Aamulla oli sormen kuvauspäivä vihdoin on se muuten mielenkiintoista, että Töölön Sairaalan kokoisessa laitoksessa ei ole kuin yksi mangneettikuvalaite. Sen tötterön sisällä kun makasin, niin ettei käsi saanut yhtään liikahtaa mietin, että mitä jos yht'äkkiä tulee onnettomuus ja tarvitaan konetta jollekin kiireiselle tapaukselle tai sitten jos menee vaikka tilttiin ettei homma pelaa? No, siellä oli aikaa mietiskellä, kun kuunteli kuulokkeista klassista musiikkia sekä aivan helvetinmoista meteliä mikä lähti koneesta.  Eihän se minun murhe ole joutessaan kaikkea tulee miettineeksi. Kuvat on kuitenkin otettu ja sitten seuraava vaihe kun lääkäri soittelee ensi maanantaina, että "mikä se kyhmy on ja mitä sille tehdään"? Nyt vain toivon, että sairaanhoitajat eivät aloittaisi sitä lakkoa. Tämmöinen pikkujuttu muuten siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

Odottelen tässä myös talvirenkaiden vaihtajaa tulevaksi tänään, vaikka ei ihan vielä lunta ole tulossa. Laitanpa vielä noita sirkustemppukuvia - tehkääpä perässä!

1025675.jpg

Kuva vähän hämärä, mutta kun kiinalaistytöt kiipeili tuohon muodostelmaan, niin käsissä oli monta lautasta pyörimässä tikunnokassa.

1026369.jpg

Tässä samanlaista lautasenpyöritystä samalla, kun tekivät erilaisia muodostelmia.

Vaativat kyllä hurjan paljon harjoitusta, upeaa!