Olenkohan riippuvainen, siis nettiriippuvainen kun olen seikkaillut netissä ja chattaillyt ystäväni kanssa Bangladeshiin asti. Aivan ihanaa, kun maailma pienenee  ja oppii koko ajan jotain uutta. Nyt täytyy oikein miettiä, että mitä minä oikein tein ennen internettiä? Ei tuu mieleen ei.... no tää on huumoria.

Onneksi lentokoneet taas lentelee, että ihmiset pääsevät reissaamaan kuka mihinkin päin haluaa.  Olisihan se ollut hauskaa jos olisi jäänyt johonkin kohteeseen eikä olisi päässyt kotiin. Olen minä kerran odotellut Majorkan kentällä, kun oli Kyproksen miehitys ja suomalaiset matkustajat piti saada maasta pois, niin se kone millä meidän piti päästä kotiin olikin lähtenyt hakemaan kriisi alueelta - muistan, että lähes tyhjällä lentokentällä yrirettiin nukkua, mutta ei siitä oikein mitään tullut, kun koko ajan oli jotain ääntä.... muuta en siitä reissusta muistakkaan, kuin sen lentokentän...

Facebookissa näyttää olevan keskustelun aiheena se eilinen ´TV1:n ohjelma Toisenlaiset frendit, saa lukea hassuja kommenteja siitä, että "ne oli ihan mukavia ihmisiä" haloo - eihän vamma tee ihmistä yhtään ihmeellisemmäksi. Kaikilla on erilaisia ominaisuuksia, siis lihavat, laihat, isonenäiset  tai muuten omituiset ihan ilman vammaa. Minusta se kertoo enemmän sanojasta.

Maahanmuuttajista vielä jaksetaan jauhaa kaikenlaista joka ei todellakaan oikeesti pidä paikkaansa. Aivan ihmeellisiä ennakkoluuloja kuulee, kun ei uskalleta tutustua. 

Tämän päivän demarista huomasin, että uudelta maalta on kansanedustajaehdokkaaksi päässyt Pirkko Kuusela, rautainen mimmi vaikka ajeleekin pyörätuolilla. Täältä tulee oikein kunnon töytäisy pyörätuoliin, että vauhdilla Arkadianmäelle meidän asiat ei ole vielä valmiit. Heippa.