Eilinen iltapäivä väännettiin kantelua jonne meno matkalla kuljetus pelasi hyvin, mutta samaa ei sitten voi sanoa paluusta. Jouduin odottamaan lähes puolitoistatuntia, että sain kyydin kotiin, no en siitä nyt uutta kantelua tee mutta olipa ikävä kokemus. Ennätin siinä kuvata Helsingin sosiaaliviraston ala-aulan joulukuusen. Oli muuten aika erikoinen, vai mitä?

Kuva061.jpg

Koristeet oli eri muotoisia huovutettuja koristeita eikä neulasia ollenkaan. Taisi olla oikea ekokuusi. Tekijästä ei ole tietoa, mutta jos tie vie sattumoisin Toiselle linjalle, niin siellä sitä voi käydä ihastelemassa.

Olen edistynyt hyvin jo nukkumisasioissa. Eilen uskaltauduin sänkyyn jo siltä laidalta jolta menin ennen "haaksirikkoa" testasin toki ensin, että pääsenkö myös pois. Pari kertaa pyörähdin lempinukkuma asentoon, siis vatsalleni ja jopa nukahdin siihen. Heräsin toki pieneen kipuun, mutta uni maistui tosi mainiolle.

Vapaa päivä tänään, siis en yritä mitään erikoistemppua - ja huomista Helsingin demareiden piirikokousta mietin, että lähdenkö vai enkö? Siinä vasta pulma? Riippuu ilmasta ...... ja kuljetuksesta oli sen verran tylsä kokemus se eilinen odottelu. Huominen näyttää...?