Kännykkäkamerasta löytyi kaunis kukka joka kuvattu Fuengirolassa!

Lumi ja liukkaus on yllättänyt!

Yhtenä päivänä piti lähteä keskustaan koulutukseen. Ajattelin lähteä metrolla, koska menin ihan kaupungin keskustaan. Se olikin sitten haastava homma, kun lähdin koti metroasemaa, niin yllätys yllätys hyvin vilkkaallä jalkakäytävällä ei ollut aura-auto käytiin moneen päivään, vaan siihen oli joku auto ytrittänyt ajaa ja tehnyt syvät urat! Siinä oli kiva harrastaa SAUVAKÄVELYÄ kahden kyynärsauvan kanssa. Kaikki kadut jotka oli kaupungin vuokratalojen ja koulun kohdalla olivat samassa kunnossa. Joten kuten pääsin metrolla vaikka aikaa meni tosi kauan ja arvatkaa oliko hartiat kipeinä seuraavana päivänä?????

Koulutus oli tosi mielenkiintoista Helsingin virtuaali lähipoliisiryhmän toiminnasta, joten en kävellyt turhaan. Paluu matkan tein kyllä sitten taksilla ja taas kotikadun sisäänkäynnissä taksi oli mahastaan kiini paksuun sohjoon.... voi kun olisi oikeat talkkarit, niin olisi pihat turvallisempia kulkea. Tällä kertaa lähti kyllä äkäiset meilit oman talon huoltoyhtiöön kuin myös Helsingin kaupungille. Kaupungilta tuli viesti, että olivat pahoillaan...... taloyhtiön huoltoyhtiö ei vastannut, mutta kun seuraavan kerran menin ulos, niin oli käyty siivoamassa sisääntulo aukko. Siis valituksista oli hyötyä...... kehoitankin kaikkia, että antakaa palautetta oikein kunnolla, että ymmärtävät mitä se tarkoittaa, kun ei pääse ulos hoitamaan asioita, käymään ruokakaupassa, ei pääse työpaikalleen, perkele ei sitten yhtään mihinkään!  Mikä maksaa enemmän, siis kun kadut pidettäisiin oikeasti kunnossa tai kun ihmiset katkoo raajojaan, kun kaatuilevat huonosti hoidetuilla kaduilla, saavat lumikasoja niskaansa? Minä kysyn vaan....?????

Onneksi on tää facebook ja blogit!!! Pakko sisälläolo sujuu toki paljon paremmin, kun voi ystävien kanssa chattailla ympärimaailman. Tänään on ollut linja auki Bangladeshiin monta tuntia!

Huomenna onkin sitten pakko lähteä ulos....... heippa!