Kävin hakemassa tilaamani rillit itiksestä aamupäivällä! Tänään kävelin jo aika pitkän matkan, että kyynärsauva oli oikeassa kädessä. Uudet rillit ovat ihan jees, siis tuntuivat heti omilta. Sairaan kallis hinta vaan pikkasen harmitti, mutta ajattelin, että kun niitä pitää taas useamman vuoden kuitenkin. Väriltään mustat paksusankaiset ei kuitenkaan aivan kovin leveällä vielä vähän häiritsee, mutta kai siihen tottuu. Autolla ajo sujui niiden kanssa ihan hyvin, siis näin ihan hyvin kaikki liikennemerkit kuin myös mittarit!

Puolenpäivän aikaan tuli Eila ja Matti kyläilemään ja toivat tullessaan tuliaisina valmista ruokaa. Kyllä minusta pidetään hyvä huoli, kun nyt jo saan itsekin tehtyä. Makaroonilaatikko ja marjapuuro maistuivat oikein makoisilta. Loppupäivä sitten on mennyt kutomisen ja telkkarin tuijotuksen merkeissä.

Huomiseksi onkin illalla meno konserttiin Mikael Agricolan kirkkoon kuuntelemaan Mestari - laulajia solistina Jaakko Ryhänen. Varmasti nautinnollinen ilta.  Lähden tästä kattomaan telkkarista "nuuskasta ja tupakan" rajoituksista olevaa keskustelua.