Aamu valkeni taivas mustana satoi ja tuuli riepotti makuuhuoneen verhoja. On harmi MM-kisoja ajatellen, että ilma on huono. Aivan varmasti tulee vaikuttamaan tuloksiin kilpailuissa. No, eihän se maailman kaikkeudessa niin kovin iso juttu ole.

Eilen olin verhotalkoissa Jatan ja Kurren luona sain ommeltua kaikki verhot jotka tällä hetkellä on tarpeen. Keittion ikkuna on vielä ilman, mutta kun Jatta ei tiennyt oikein minkalaisen siihen haluaisi. Ehkä se siitä muotoutuu kun aikaa kuluu ja saavat taloa muutenkin sisältä kalustettua.

Jatan kanssa käytiin kaupassa  minun Yariksella paluu matkalla löysimme ihanan vanhaintavara- ja antiikkiliikkeen Aitan Aarteet www.aitan-aarteet.net johon täytyi poiketa. Ihania huonekaluja varsinkin se puinen oikein vanha lastenpottakeinutuoli, muitakin keinutuoleja oli sellainenkin jolla lapsuudenkodissa  on tullut keinuteltua. Erilaisia kristallikruunuvalaisimia sekä vanhoja astioita. Vähällä oli että lampetti olisi jo siltä reissulta tarttunut mukaan, mutta Jatta jäi miettimään.....

Kiirehdimme sitten takaisin kun talkoolaisille täytyi ruveta laittamaan syötävää, kun olivat tulossa ensimmäisen kuorman kanssa. Paikalla oli muitakin talkoolaisia Jatan veli ja hänen poikansa ja Kurren poika Kim he tyhjensivät mökkiä myyntiä varten. Pari kuormaa sieltä täytyi tuoda pois kyllä sitä ihminen ehtii kymmenessä vuodessa keräillä kaikkea tarpeellista ja ehkä jotain tarpeetontakin tavaraa.

Minä sain mukaani "mökin" stereot ne on jo tuolla kirjahyllyssä ja hyvin kuuluvat. Osa tavaroista kuvattiin ja laitetaan varmaan www.huuto.net myytäväksi. Jos kiinnostaa niin lähiaikoina niitä voi etsiä sieltä mikäli kaikenlaista mökkiin liittyvää tarvitsee. Ainakin hyviä mäntykalusteita on varmaan tarjolla.

Illalla sitten syötiin oikein ruhtinaallisesti koko porukka kuten aina Jatta laittaa aivan mahdottoman hyvää ruokaa, niin nytkin. Sydämelliset kiitokset.

Tänään taidan nähdä kissanpennun.....?