Salarakkaalla on huomenna 4-vuotissynttärit me vietettiin niitä kyllä jo tänään. Lahjan olin ostanut jo hyvissä ajoin, mutta kukkia oli vielä saatava mukaan joten poikkesin Itäväylällä olevaan Plantagenian puutarhamyymälään ja pyysin tekemään kimpun 4-vuotiaalle nuorella herralle. Siitä tuli tosi hieno.

453872.jpg

Synttärikimppu "salarakkaalle"

Syötiin hyvää ruokaa ja leikittiin suklaamunien piilotusleikkiä, isompi pikkusisko piilotti munat niin hyvin, että ei muistanut itsekkään mihin ne laittoi. Löytyivät lopulta ja meni parempiin suihin. Varsinaisille juhlakahveille tuli "salarakkaan" kummi-täti lahjojen kanssa joukolla istuimme täytekakkupöytään nauttimaan herkuista. Oli muuten tosi hyvää kakkua lahjapaketeista löytyi kirja sekä käsinukkeja joten pakko oli leikkiä näytelmäesitystä. Aiheina oli Nalle Puhin kirje sekä Tiikerin harmi. Taiteilija kumarsi melkein maahan saakka, kun oli aploodien aika.

Päivä vilahti tosi nopeasti isomummun sukkapaketti avattiin myös josta paljastui kirkkaanväriset raitasukat laitettavaksi kumisaappaisiin. Taisivat olla vähän isot vielä, mutta jalat kasvaa nopeasti. Isikin tuli pian töistä kotiin vaihdettiin kuulumiset ja olikin aika lähteä kotiin, kun ensin oli laitettu kyläpäivät allakkaan. Juhlahumun lopuksi sain vielä piirustuksen "minusta" joka kuuleman mukaan piti laittaa tänne blogiin.

453869.jpg

Salarakkaan piirros minusta!

Taas oli päivä aivan parhaasta päästä, heippa.