Puolitoista kuukautta sitten tilasin ajan lääkärille terveyskeskukseen. Olisin toki päässyt aikaisemmin, mutta ei ollut kiireellistä eikä itsellä ollut aikaa mennä. Tällä kertaa hän järkeisti reseptit, siis nyt ovat aina vuoden voimassa. En ollut aikaisemmin tiennyt, että sellainen olisi mahdollista. Tosi hyvä juttu, ettei tarvii vahtia mikä milloinkin menee vanhaksi.

Sain myös lähetteen röntgeniin ja labraan. Vuositarkastus siis! Ajelin suoraan sinne röntgeniin Herttoniemen sairaalaan, kun on lähellä ja tuttu paikka. Siellä oli muuttunut sisääntulo silleen, että olisi pitänyt ottaa vuoronumero. Kun ei ollut ketään muita paikalla, niin menin suoraan luukulle. Ketään ei tullut, mutta siihen luukulle oli tullut sellainen vekotin, että kun siihen laittaa sairasvakuutuskortin viivakoodin, niin se vinkaisee. Tietty piti sitä kokeilla. Takahuoneesta tuli kiukkuinen täti sanomaan, että siihen saa laittaa vain pyydettäessä. Kiukutteli vielä, että se vuoronumero olisi pitänyt ottaa. Minä jäin ääneen ihmettelemään, että minkä vuoksi? Eihän täällä ole jonossa ketään?

Kuvaukseen pääsin, niin nopeasti etten ehtinyt yhtään "naistenlehteä" lukea odottaessa. Röntgenhoitaja olikin sitten aiva ihanan ystävällinen korvasi kiukuttelevan vastaanottovirkailijan. Täytyy sanoa, että ystävällinen suhtautuminen tuntuu tosi kivalle melkein sitä paranee jo pelkästään siitä!

Velipoika kävi tänään laittamassa mökkerön talvikuntoon, siis vedet pois ja pihakeinun latoon. Oli vielä niittänyt mökinpäässä olevat kukat matalaksi joten syksy saa tulla. Sydämellinen kiitos avusta!