Oli pakko nousta aamulla ajoissa, kun piti lähteä arvauskeskukseen lääkärille. Määräsi labrakokeisiin lähinnä luuston kunnosta, siis "miksi olkavarret murtuivat" ja olihan mulla muutakin asiaa. Lääkäri käynnin jälkeen menin fysioterapiaan - vähän oli hontelo olo. Ei mulla ole kuitenkaan kuumetta joten iltapäivällä oli vielä sovitteluhommia kaupungilla.

Meno keskustaan olikin hauska metrossa, kun istuin sellaiseen vaunuun jossa oli jostain syystä viimeisessä loosissa hirmuisesti roskia. Vaunuun tuli matkan varrella tärkeän näköinen vanharouva joka pitkin nenänvarttaan katseli ja alkoi saarnan, että "kyllä nykyajan nuoriso on kamalaa" minä siihen vähän arasti, että "ei tää ole välttämättä ihan nuorten tekosia", siitä rouva jatkoi saarnaansa. Minäpä hiljenin, sillä jos joku on saanut päähänsä jotain, niin sitä on vaikea sieltä pois ottaa. Rouva poistui ja samaan vaunuun tuli myöhemmin sellainen kolmekymppinen mieshenkilö joka ensi töikseen niisti nenänsä niihin paperisilppuihin ja loppumatkan "päästeli paukkuja" siinä vieressä. Minua alkoi naurattamaan, että "olisi pitänyt rouvan olla näkemässä, että tämä sotkija oli ihan aikuinen". Metrossa on monenlaista kulkijaa niistä saa monta tarinaa.... paluumatka sujui hyvissä merkeissä.

Huomiseksi säätieto lupasi muuten taas lumisadetta tänne etelään.... nyt kyllä jo riittäisi, kun huomenna on sovittuja menoja!!!  Heippa, huomiseen satoi nyt sitten lunta tai mitä tahansa, niin kevättä kohti mennään.