Vielä on kesää jäljellä.... tai ainakin syksyä! (klikkaa linkkiä)

Eilisen päivän aikana yritin selvittää, että miten saan jatkuvan nettiyheyden espanjaan? Jos tiedät, että onko sellaisia määräaikaisia nettitikkuja tai priepaid liittymää jonka saa ostettua nettiaikaa kahdeksi kuukaudeksi, niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan?

Kotilaajakaista vaihtuu eri operaattorille! Huomenna pitäisi olla se H-hetki milloin edellinen sulkeutuu ja uusi avautuu. Uusi onkin sitten 24 meganen valokuitu liittymä joten ei ainakaan jää kaistoista kiinni. Tällä kertaa tarjous oli, niin kova että hinta/laatu kohtaa todella hyvin. Hain uuden modeemin postista ja tarkoitukseni oli lähteä merenrantaan (ehkä ei uimaan) ulkoilemaan, mutta kännykkään tuli tekstiviesti, että modeemi pitäisi laittaa seinään testausta varten joten palasin kotiin. Tarviiko muuten kukaan noita vanhoja modeemeja olisi langallinen ja langaton versio ihan käyttökuntoisia, siis ehjiä laitteita? Laita viestiä jos olet kiinnostunut?

Tänään vietän kotipäivän ja syvennyn kirjoihin joita kaukainen ystäväni minulle suositteli luettavaksi. Hänellä on muuten koko ajan ongelmia internet yhteyksien kanssa, enkä täältä voi häntä mitenkään auttaa? Harmillista!

Ihanaa päivää kaikille, vielä on kesää jäljellä.....