Merenrannalla maksoi mitä maksoi!!!!

Tänään oli pakko päästä oikein rannalle.... lähtiessä taivaalla oli sadepilviä, mutta välillä paistoikin joten eikun matkaan. Valitsin rannan läheltä jos sade yllättää, niin olisi  päässyt nopeasti takaisin....???? Muutaman pisaran heitti vettä joten sitä ei juuri voi sateeksi kutsua. Olkapäähaaksirikon jälkeen en ollut testannut vielä, että miten nousee lattialta/maasta, siis kun heittäydyin hiekalle en ollut ihan sata varma, että pääsenkö ylös? Yritin lukea mukanani tuomaa kirjaa, mutta kohta siihen tuli naisihminen tyrkyttämään hierontapalvelua ihan siellä rannalla. Melkein kävi jo käsiksi niskaani, että "se olisi hyväksi minulle". Oikeassa oli siinä, mutta en nyt ihan rantahiekalla ala kenenkään kopeloitavaksi. Yritin jälleen syventyä kirjaan, nyt lähestyi puluparvi..... seuraavaksi taivas musteni ja alkoi tuulemaan siihen malliin, että iho oli kananlihalla. Positiivinen, kun olen odottelin että aurinko paistaisi jälkeen? Nyt oli pakko luovuttaa, kun paleli ihan oikeesti ja nälkäkin alkoi olla. Keplottelin vaatteet päälle siellä maassa ja sitten lopuksi yritys nousta sieltä ylös. Jee!!!! Se onnistui ihan ensi yrittämällä eikä olkapäähän sattunut yhtään...!!! Olin katsonut paikan, että lähellä on muita ihmisiä jos toisin olisi käynyt.

Suuntasin rannalla olevaan ravintolaan syömään jonka palvelu erinomaista mutta ruuasta ei voi sanoa ihan samaa. Ravintolan vessa se vasta veikeä oli, siis ensin kaksi äkkijyrkkää porrasta jos aikoi pöntölle, niin piti heti kääntyä selin, koska ei mahtunut kääntymään. Liikkumisen esti ylisuuri lavuaari joka oli sijoitettu sellaiseen paikkaan, että vaivaiset ja pyöreät älkää vaivautuko.... ajattelin ensin, että otan kuvan siitä, mutta en nyt ala valittaan ihan kaikesta!!!!

Nyt alankin sitten odottelemaan, että jokohan salarakkaat ovat lentäneet paikalle!!!! Ododan jännityksellä mitä tapahtuu!!!!