Tänään oli leikkipäivä joten suuntasin auton nokan kohti Korsoa. Kävin matkalla kaupassa sillä ajattelin tarjota salarakkaille Bebe-leivokset eilisen merkkipäiväni johdosta tuli kaupasta mukaan keksiä ja yksi karkkipussi. Perillä olin hieman etuajassa, mutta muskarissa kävijät olivat jo kotona. Olin aivan ällikällä lyöty, kun "salarakkaat" lauloivat "Paljon onnea vaan - laulun" ja ojensivat kukan ja lahjapaketin. Melkein siinä tuli tippa linssiin, kun heitä katsoi olivat niin suloisia. Salarakas hoputti, että katso mitä paketissa on joten sieltä löytyi kaksi ihanan sinistä kynttilää aivan lempiväriäni. Mukana oli kortti joka oli omin käsin piirretty ja lisäksi yksi piirrettypaperi oli kuulemma "lahjapaperi ilman lahjaa" lisäksi monta tyhjää arkkia taiteltuna kuuleman mukaan "koristepaperia".

Tässä se kortti.

216751.jpg

Päivän leikit olivat käynti Afrikassa laivalla, kaupassa käyntiä, maan alla olemista ja muistipelien pelaamista. Lukemista, kun kirjastosta oli haettu uusia kirjoja niitä luettiin ne melkein kaikki tai ainaskin puolet. Pikku Ruu oli myös sylissä taisin saada buglutkin muutaman kerran houssuilleni. Vähän ennen lähtöä desipelit nousivat sellaisiin lukemiin, että katsoin paremmaksi lähteä oman kodin rauhaan Vuosaareen.

Äidin kanssa juttelin päivällä hän oli ollut lääkärissä käymässä kaikki veriarvot olivat olleet hyvät ja sydänfilmikin oli kunnossa. Lääkäriin oli päässyt etuajassa joten ei tarvinnut odotella yhtään, vaan pääsi heti sydänfilmistä suoraan. Hän suunnitteli, että jos jaksaa niin lähtee vielä lenkille muuten 86 vuotiaalta tosi hyvä saavutus, että yksin käy pienillä kävelylenkeillä lähes päivittäin. Muuten mennään päivä kerrallaan eteenpäin.

Eilen illalla polttelin kynttilää jonka olen saanut lahjaksi aikaisemmin, joten laitan sen palamaan kiitokseksi kaikille jotka ovat muistaneet synttäri onnitteluin.

Huomiseen, heippa.

216750.jpg