Olipa harmaa päivä. Harrastukset ovatkin olleet sen mukaisia, siis surfailua netissä lähes koko päivä. Ei nyt ihan sentään. Velipojan kanssa testattu skypeä sillä on paljon edullisempaa soitella. Nykyisin ei kännykkä oikein enää pirisekkään. Yritin etsiä erään ystävän puhelinumeroa, mutta en löytänyt. Minulla oli toki hänelle vanha puhelinnumero, mutta se meni jo ihan väärälle ihmiselle. Aikaa on tosin vierähtänyt, kun viimeksi olen yhteyttä häneen ottanut. En löytänyt hänelle yhtään numeroa joten yhteydenotto jäi sitten tekemättä.

Laitoin huutikseen myytäväksi pyöreän mäntypöydän - jotain meni mönkään, kun kuvaa en saanutkaan näkyviin. Toivottavasti joku pyytää, niin lähetän sitten sähköpostilla. Saan uuden vähän erimallisen ja mulle käyttökelpoisemman. Harvoin tulee sinne jotain laitettua myyntiin, niin ehkä en lukenut huolellisesti ohjeita.

Sydänystävältä tuli tekstari etelänmailta, että lämmintä on ja toivotti tervetulleeksi. Lopuksi hän toivotti, että pysy ehjänä. Viime vuonna menoni estyi, kun tuli ne käsihaaksirikot ja jouduin perumaan koko reissun. Arvatkaa olenko saanut kuulla noista kaatumisista - melkein harmiksi asti. Tuntuu, että luulevat että sitä ihan huvikseen katkoo käsiään???!!!!

Huomenna salarakkaiden kanssa mennään konserttiin kuuntelemaan Pellekaija Pummia Korsoon Lumo-saliin aamuvarhaisella. Jännityksellä odotan, että mitä siellä oikein tapahtuukaan.