Metsolan hovissa oleva Kalevan tulet - kynttiläpaja!

Viimeyönä oli kova ukonilma sekä vettä satoi saavit täyteen. Kaivo näyttää jo aika tyhjälle, mutta riittää kun perjantaina lähden jo ajelemaan ihmisten ilmoille. Tänään oli pilvinen, mutta lämmin päivä olin naapurin Satun kanssa jälleen ajelulla käytiin Keuruulla ja takaisin tullessa poikettiin Metsolan Hoviin kahville ja ostamaan yllätyssyntymäpäivä lahjaa naapurimökin vanhalle rouvalle. Hänellä huomenna 85-vuotis juhlat joihin lupasin osallistua. Kyseisessä paikassa saa tällä hetkellä erikoista "suolahoitoa" ja elokuun alussa tulee myös hierontapalvelu, siis sitä sellaista kuumakivihierontaa en nyt muista mikä sen hienompi nimi on.Metsolan hovi on jo nähtävyys itsessään, kun suuri ruokasali on kalustettu vanhan ajan tavaroilla.

Kalevan tulet - kynttiläpaja on kahden naisen yritys joka on saanut hyvää mainosta ja heidän kynttilöitään myydään jo aika monella paikkakunnalla. Lisäksi he pitävät kynttilänteko kursseja, mutta kannattaa kurkata tuo linkki. Ymmärin, että tulevaisuudessa on tulossa myös nettikauppa.

Eihän ´kesäpäivä ole mitään jos ei pääse uimaan, niin tänään käytiin sitten jälleen Tohtaan järvessä - onkohan mulla kohta evät? Oikein mukavaa kesäpäivän iltaa kaikille, heippa!