Olipa uutiset heti aamutuimaan!  Olin herännyt jo, lähtö käräjille joten aikainen puhelinsoitto ei onneksi säikäyttänyt kovasti. Tiesin äidin olevan huonossa kunnossa, illalla hänen kanssaan juttelin.  Hän on kertonut voivansa huonosti, mutta ei "halua mennä liäkärille" joten pakottaa ei voi. Yöllä oli sydänoireet tulleet koviksi joten oli painanut turvapuhelimen nappia. Ambulanssi oli vienyt hänet Mäntänsairaalaan ja tänään siirretään Keuruun terveyskeskussairaalaan itse olisi halunnut jo tulla kotiin.

Ambulanssiralli on kovaa maakunnissa kun potilaita kiidätetään ympäsi maakuntaa kun yksi juttu tehdään jossain ja toiset joissain toisessa. Herää kysymys siitä, että kuka huonossa kunnossa oleva ihminen haluaa "ajella ambulanssilla ympäri maakuntaa"? Kyllä sairaanhoidossa on jotakin pielessä, kun ihmiset on systeemiä varten eikä, niin että miten voisi olla avuksi.

Illalla tarvii soitella sinne Keuruulle ja kuulostella mitä siellä tapahtuu. Toivottavasti hän pääsee mahdollisimman pian kotinurkkiin. Joo soitin sairaalaan ja äiti voi olosuhteisiin nähden aivan hyvin, varmaan pääsee pian kotiin omiin oloihinsa.

Huomasin, että pönttökameran kummatkin pöntöt ovat saaneet pesänrakentajan. Toisessa sinitiainen, mutta toista asukasta en ole vielä nähnyt tarvii käydä ahkerammin kurkkimassa.

Arvatkaapa mitä, no huomenna menen leikkimään...... se kyllä aina käräjät voittaa! Heippa.