Aamulla aikaisin käräjille - tänään olikin sitten oikein kunnon päivä saatiin monta juttua päätökseen. Ruuhka-aikaan metrolla kotiin kävelyä ihanassa kevätsäässä.

Kyllä muuten tänään huvitti iltapäivälehtien lööpit - oli Vanhasen uusi tyttöystävä Merkikukka jonka en tiedä mitään erikoista tehneen eduskunnassa jos ei lasketa tunnettuja poikaystäviä. Samassa lööpissä oli kansanedustaja Jaskarin "voi, voi" puheet siitä, kun sai tuomion. Onko suomalainen vaikuttaminen siirtynyt sänkykamareihin, vai mitä?  Jos kansanedustajille ei ole mitään moraalia, niin miksi pitäisi sitä olla kansalla? Ai olihan siinä samassa lööpissä Tanja Saarelankin viesti, että hänestä ei nyt sitten tulekaan ministeriä? Näyttää olevan median suuri huoli tällä kertaa päättäjien "naimahuolet".

Demareiden huonon vaalituloksen vuoksi oma yhdistykseni Helsingin sd. naisyhdistys on avannut uuden blogin Punaruusut jonka tarkoituksena on ottaa kantaa asioihin sekä aloittaa avoin keskustelu vaikuttamisesta joten käykää kommenttilootaan antamassa vinkkejä toivomme yhdistyksen puheenjohtajan Irma Marttilan kanssa vilkasta keskustelua.

Tässä kaikki tänään, heippa.