Viime syksynä Helsingin vammaisneuvosto teki kyselyn Etelä-Suomen Lääninhallitukselle kysymyksessä oli Rikos- ja riita-asioiden sovittelutoimiston muutto uusiin tiloihin jotka huonosti soveltuvat liikuntaesteisille. E-S lääninhallitus on antanut vastauksen KANTELUUN jota kukaan ei ole edes tehnyt eikä voikaan tehdä koska lääninhallitus on itse toimeenpanoelin joka on vastuussa kilpailutuksesta jonka vastuulla toiminta on. Vammaisneuvosto on sitten palauttanut päätöksen ja pyytää uutta vastausta alkuperäiseen kysymykseen. Nyt sitten odotellaan oikeata vastausta siihen kysymykseen joka on esitetty. Nyt alkaa naurattaa virkamiesten toiminta - kaikki siirtää vastuuta toinen toisilleen ja tilaaja vastaa kanteluun jota kukaan ei ole edes tehnyt!  Ymmärsikö kukaan?

****************

Käväisin Valtterin kirpparilla myyjiä oli vain kourallinen joten eipä juuri löytöjäkään tullut. Itsepalvelupuolella kävin myös, mutta "hinnat" ovat niin korkeat ettei vanhasta vaatteesta juuri kannata semmoisia hintoja maksella. Yksi myyjä yritti myydä, "muka leegoja" tarkemmin tutkittuani eivät olleet leegoja nähneetkään. Ainoastaan vapputarvikkeita ja Muumi-värityskirja löytyi salarakkaille.

Äiti soitteli hän oli juuri tullut "silmäliäkäristä", niin kuin hän itse sanoo. Uudet lasit on määrätty ja silmäluomea kohottaa, kun häiritsee näköä. Harmaakaihikin näyttää olevan vasta alullaan joten ei ole mitään hätää vielä pitkään aikaan. Keuruulla oli mukana kotipalvelusta se "kersa", kotiapujen nuorimmainen hän oli myös rillien makutuomarina.

Tässä kaikki tänään, äänikin kulkee jo paremmin, heippa!