Suuntasin Helsingin keskustaan päämääränä hammaslääkäri oli aika tehdä tarkastus, ei onneksi löytynyt monta paikattavaa. Paluumatkalla poikkesin Kampin metroasemalla ostamassa niitä ihania belgialaisia suklaakonvehteja ainoastaan neljä kappaletta jotka syön aivan kohta kahvin kera.

Postikin oli tuonut ilmoituksen, että Grapponiamaljat oliva tulleet. Ei auttanut muu kuin lähteä niitä hakemaan olivat juuri sellaiset kuin olin halunnut.

Äiti soitteli veljeni Pekan poikenneen vaimoineen eilen, oli jättänyt minulle yhden pienen grapponialautasen, niitä minulla ei vielä olekaan. Taidan nyt kuitenkin olla vähän aikaa ostamasta lisää kun ne mokomat maksaa........Äiti kertoi käyneensä lenkillä ja kun palasi, niin ei saanut avaimellaan ovea auki, onneksi muisti kenellä talossa on yleisavain ja meni soittamaan ovikelloa ja asia järjestyi. Olivat vielä testanneet äidin avainta joka aluksi takelteli, mutta alkoi sitten taas toimimaan. Ehdotin äidille, että joko "haluat kännykän" jotta voi soitella apua jos tulee uudelleen samanlainen tilanne häntä nauratti ja sanoi, että "en halua". 

Tässä kaikki, heippa huomiseen!