Matka vaatteiden lajittelun katkaisi mukavasti tuo sovittelijoiden ym. vapaaehtoistyöntekijöiden urheilu- ja hemmottelupäivä. Paikkana oli Myllypuron tennishalli joten matkakin oli lyhyt. 

Minä valitsin tuon hemmottelupuolen, kun ei ole oikein pelaamaan tennistä ja kuntosalin vehkeet oli  "äijä" laitteet joita meikäläinen ei juuri saanut ilmaan nostettua saatika sitten muutenkaan niillä mitään temppuja tekemään. Olisi tarvinnut olla hyväkuntoinen terve urheilija, niin ehkä sitten....

Onneksi oli muutakin tarjolla ja minä tartuin Shindoon joka on sellaista ihanaa itämaista hierontaa. Tuosta linkistä voi paremmin katsoa, että mitä se on? Tarkoitus oli, että tehdään parityönä, siis toinen hieroo ja toinen nauttii. Meidän ryhmässä oli ainoastaan kolme osanottajaa joten minä sainkin nauttia kaksi kertaa, kun opettaja opetti samalla. Oli muuten ihanaa - en olisi oikein saanut hoitoa kaverille annettuakaan, kun siinä oikeesti ollaan tatamilla maassa ja hieroja sitten häärii siinä lattiantasossa ympärillä.

Toisena sitten tavallista hierontaa jota sai kukin ainoastaan kymmenen minuuttia jonka minä käytin alaselän oikeapuolen kipeisiin kohteisiin. Kiljaisin muutaman kerran, kun osui suoraan sellaiseen älyttömän kipeään paikkaan. No - toivottavasti huomenna helpottaa...... ihan pakko..... kun on se matka! Nyt tuntuu kuitenkin jo paljon paremmalta.

Lopuksi olisi seisova pöytä vietnamilaista ruokaa joka oli hyvin herkullista ja salaatin kastike oli aivan ihanaa. Onneksi en laittanut kovin paljoa nimittäin suuta poltti kummasti, mutta oli tosi hyvää. Oikein ihana päivä sai tavata sovittelukavereita ja tutustua muihin vapaaehtoisiin kaikilla kuitenkin yhteinen nimittäjä tehdään Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä.

Kotona on silitetty ja nyt alkaa olla suurinpiirtein kasassa vaatteet vielä sellaista hienosäätöä.... huomenna matkalaukkuun, kun lähtö on vähän hassuun aikaan eikä keskellä yötä viitsi enää pakkailla.

Siis oikein hyvää kuuluu....!!!! Jes!!!