Tänään suunnistin ennen puoltapäivää kohti Korsoa salarakkaiden luokse, siellä pikkumies tuli vastaan autolle asti ja kyseli, että "onko sulla pussissa rusinoita". Hän herrasmiehen tavoin kantoi kassin sisälle ja löytyi rusinoita kummallekkin salarakkaalle. Pääsin toimintaan suoraan mukaan ensin syötiin lounasta sitten leikittiin, juotiin päiväkahvi ja lähdettiin "salarakkaan" kanssa päiväunille olimme etsimässä kirjaa mitä luetaan, niin tuli tarve potalla istumiseen. Tällä kertaa hän ilmoitti, että nyt tulee ja ehdittiin. Otettiin uusiksi nukkumaan meno pari kirjaa luettiin ja sitten alkoi jo silmät painua kiinni ja odottelimme vain mistä se nukkumatti tulee, hän arveli että "alakerran ikkunasta". Pikkusisko oli nukahtanut joten ennätin jutella äidin kanssa tuokion.

Leikki jatkui kun päiväunet oli nukuttu tällä kertaa rakennettiin legoista linnoja kun "jättiläinen" vielä nukkui. Pikkusiskokin heräsi hyväntuulisena ja niin leikki jatkui oli siinä monta kertaa naurussa pitelemistä kun jutut olivat niin hauskoja. Isi tuli töistä kotiin ja minä aloin tehdä kotiin lähtöä, niin salarakas toi "vieraskirjan" minulle kun sellainen on ollut tapana. Käski kirjoittaa, että leikittiin legoilla yms. Kiitos vain mukavasta päivästä seuraavan kerran leivotaan pipareita porukalla.

Äiti soitti ja kertoi, että hänellä on ollut ohjelmaa koko päiväksi. Päiväkeskuksessa hän oli saunonut, syönyt, jumpannut, saanut jalkahoidon ja vielä käynyt lääkärillä. Toivottelin hänelle hyvät yöt kun ensin olin päivittänyt "salarakkaiden" touhut.

Sydänystävän kanssa soittelin myös hän lähtee lauantaina kaukomaille toivottavasti matka menee hyvin.

Huomiseen, heippa.